184 м 2  (1 981 стапки 2) 1.335 м 2  (14.370 стапки) 2)
4 3
133 м 2  (1.432 стапки) 2) 876 м 2  (9,429 стапки 2)
3 2

Бејкер - нов поглед на недвижен имот во САД

Каталогот за недвижнини во САД создава ново ниво на услуга што фундаментално ја менува идејата за процесот на купување дом во Америка.
 
                Нуди ексклузивен каталог вклучувајќи повеќе од 150.000 релевантни опции  недвижен имот на различни нивоа и буџети и развива универзално решение за:

- преселба во САД;
                - водење бизнис;
                - капитал за инвестирање;
                - добивање дозвола за престој;
                - аплицирање за американска виза.

Тесната специјализација исклучиво во американските недвижнини овозможува да се организираат целосен опсег на услуги поврзани со набавка на станови и стручен фокус на клиенти што зборуваат руски.
 
Ние не само што нудиме дома - ние го создаваме американскиот сон за вас!
 
                Денес со задоволство ви го претставуваме нашето нов директориум за имот на САД со најрелевантни и поволни понуди на пазарот.
 
                Специјалисти во нашиот каталог се подготвени во секое време:

- професионално изберете за вас најдобрата опција за недвижнини;
                - договорете за вас индивидуа студиска турнеја;
                - да обезбеди целосни информации и да ги покаже на лице место знаменитостите на избраниот регион и да ги воведе карактеристиките на инфраструктурата на округот;
                - спроведе детална консултација преку Интернет на експерти  на какви било прашања што ве интересира во време погодно за вас на руски;
                - да обезбеди правна поддршка за трансакцијата за купување и продажба;
                - ве ослободи од какви било проблеми со регистрацијата на недвижен имот;
                - подготви го потребниот пакет документи за дозвола за виза или престој;
                - помогне во добивање заем за хипотека.

Само изберете го тоашто ти одговара, а остатокот ќе го направи Бајлер!

10-те најдобри градови за прелетување домови во САД. Американците вешто ја искористуваат можноста да започнат бизнис во САД со купување стара куќа, да ја санираат, а потоа да го продадат овој предмет поскапо.

Повеќе детали

Недвижностите во САД треба, во теорија, да се трансформираат, Тесла ветува дека нејзиниот покрив ќе заштеди електрична енергија, достапната батерија ќе собира соларна енергија и ќе ја чува

Повеќе детали
Англиски Бугарски Босански Унгарски Грузиски Индонезиски Латвиски Литвански Македонски Германски Полски Романски Српски Словачки Словенечки Тајландски Украински Француски Хинди Хрватски Чешка